Feedly voor tweede keer op rij getroffen door DDoS-aanval [Update 2]

RSS-dienst Feedly is nog maar net bijgekomen van een grote DDoS-aanval gisteren, en vandaag is het weer raak. Rond 16:00 vanmiddag is Feedly wederom getroffen door een DDoS-aanval.

De RSS-lezer Feedly is weer getroffen door een flinke DDoS-aanval. De dienst waarbij je je RSS-feeds kan bundelen en kan sorteren op categorie, meldt dit in een blogpost. Gisteren werd de dienst ook al getroffen door een aanval, waardoor de dienst het grootste gedeelte van de dag niet te gebruiken was. Degene achter de aanval wilden geld zien van de ontwikkelaars. Na betaling zou de aanval pas stoppen. Toch lukte het Feedly de dienst gisteravond weer online te krijgen.

Feedly meldt het volgende op haar blog;

We are currently being targeted by a second DDoS attack and are working with our service providers to mitigate the issue.

As with yesterday’s attack, your data is safe. We apologize for the inconvenience and will update this blog post as more information is available or the situation changes.

Zoals te lezen is meldt Feedly nogmaals dat je persoonlijke data veilig is. Op dit moment is Feedly druk bezig met het oplossen van de aanval. Wanneer er meer bekend is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Update 17:28 uur: Feedly lijkt weer te werken.

Update 17:33 uur: Helaas te vroeg gejuicht. De dienst is nog steeds buiten werking door de DDoS-aanval.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel