Fenix for Twitter opnieuw uitgebracht in de Play Store

In de Google Play Store is één van de populairste Twitter-apps terug te vinden. Eerder deze week werd de app door de ontwikkelaars uit de Play Store gehaald. Dit zou te maken hebben met de tokens die Twitter vrijgeeft voor Twitter-apps van derden.

Fenix terug in de Play Store

De ontwikkelaars van de populaire Twitter-app Fenix hebben hun applicatie opnieuw uitgebracht in de Google Play Store. Enkele dagen geleden verdween Fenix uit de download-winkel voor Android, dit omdat het het door Twitter opgelegde token-limiet had bereikt. Wanneer dit het geval is, kunnen er geen nieuwe gebruikers aangemeld worden. Op deze, onzinnige, manier wil Twitter meer mensen naar de eigen officiële Twitter-app trekken.

Fenix for Twitter

Op Twitter is navraag gedaan om de precieze reden van de terugplaatsing. Het antwoord van de ontwikkelaar van Fenix blijft hierop vrij onduidelijk. “Ik ben in contact gekomen met het Twitter-team en zij hebben mij geholpen het probleem op te lossen”, is de reactie van de ontwikkelaar Matteo Villa. Of dit betekent dat Fenix extra token heeft gekregen, of dat ze zelf iets hebben aangepast aan de app, is niet bekend. Hij mocht niet meer informatie geven.

Downloaden

In ieder geval staat wel vast dat we Fenix weer kunnen downloaden uit de Google Play Store. De prijs van de geliefde Twitter-app bedraagt ongeveer €6,04.

Fenix for Twitter
Fenix for Twitter
Ontwikkelaar: mvilla
Prijs: € 4,19
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel