Fietstel app: hoe gebruik jij je fiets?; doe mee aan de Fiets TelWeek 2016

Tijdens de Nationale Fiets Telweek wordt gekeken hoe Nederland fietst. Met de informatie van de fietsers kan het fietsnetwerk in ons land verder verbeterd worden. Door de Fietstel-app te downloaden kan je daarnaast ook prijzen winnen.

Fiets Telweek 2016

In de periode van 19 september tot en met 25 september 2016 begint weer het jaarlijkse onderzoek naar hoe Nederland zich verplaatst op de fiets, onder de noemer “Heel Nederland telt mee”. Ook dit jaar is er weer de Fiets TelWeek 2016. Over het auto- en OV-gebruik is veel meer bekend dan van de tweewieler. Er zijn in Nederland meer dan 14 miljoen fietsers en met de informatie uit het onderzoek kan het fietsnetwerk in Nederland verbeterd worden.

Fiets Telweek 2016

Onderzoek

De Fietstel-app is nodig om de informatie te verzamelen. Op welke tijdstippen, met welke snelheid, met hoeveel tegelijk pakken we de fiets en waar zijn de grootste vertragingen? Op deze en meer vragen moet er een antwoord komen. Dat zal tijdens de Fiets Telweek gemeten worden.

Fietstel app

Alle deelnemers die de app downloaden maken kans op 1 van de 25 Veloretti fietsen. De applicatie stuurt enkel de data door in de periode van 19 september tot en met 25 september 0:00 uur. Zodra het onderzoek start wordt verzocht GPS aan te zetten. De app registreert de route die je aflegt, waar je lang moet wachten en hoe lang je op de fiets zit.

Fietstel app

Downloaden

De Fietstel-app voor de Fiets TelWeek 2016 kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store, via onderstaande button. Fiets je graag? Lees dan ook ons uitgebreide overzicht met de beste fiets apps.

Fiets Tel-app
Fiets Tel-app
Ontwikkelaar: Mobidot B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel