Maps.me update brengt gratis offline fietsnavigatie

Navigeren op de fiets kan met verschillende applicaties. Zo is het mogelijk om met Google Maps te navigeren en kan je sinds enige tijd ook met Here WeGo het fietspad op. Kaarten-app Maps.me biedt vanaf nu deze mogelijkheid ook aan via de applicatie; gratis en offline.

Maps.me fietsnavigatie

Maps.me heeft een update uitgebracht voor de Android-app waarbij je nu gebruik kunt maken van fietsnavigatie. Door kaarten vooraf te downloaden kan je offline en zonder kosten de weg vinden per fiets. Hiermee is Maps.me anders dan Google Maps, waarbij je in de offline-modus enkel gebruik kunt maken van autonavigatie. HERE WeGo biedt wel sinds enige tijd de mogelijkheid al aan om gebruik te maken van fietsnavigatie.

Maps.me fietsnavigatie

Het navigeren met de fiets in Maps.me is eenvoudig. Je kunt zowel vanaf je huidige locatie als vanaf een andere willekeurige plaats je fietsroute plannen. Je krijgt te zien hoe lang je ongeveer er over doet om te fietsen en wat de afstand is. Verder kan je direct de navigatie starten.

De update van Maps.me met fietsnavigatie is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Dit kan via onderstaande button.

MAPS.ME: Offline maps GPS Nav
MAPS.ME: Offline maps GPS Nav
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel