Finanzen: handige beurs-app voor realtime koersen en aandelen

Met de nieuwe Finanzen app blijf je realtime op de hoogte van de situatie op de beurs. Denk aan de AEX, de aandelen, wisselkoers en andere koersen. Finanzen is vanaf nu ook in Nederland te vinden en wordt al sinds langere tijd veel gebruikt in Duitsland en de rest van Europa.

Finanzen app

Finanzen is een populair platform onder beleggers in Duitsland en de rest van Europa. Nu is Finanzen ook in Nederland actief, en daar hoort natuurlijk ook een eigen app bij. De Finanzen app geeft je realtime en direct inzicht in de actuele koersen. Je ziet bij het openen van de toepassing direct een overzicht met verschillende markten. Om de zoveel tijd wordt de actuele stand van bijvoorbeeld de AEX automatisch vernieuwd. Bij een daling zie je een rode kleur en bij een stijging licht het getal korte tijd groen op.

Aandelen, koersen en meer

Ook de financiële situatie van grondstoffen zoals goud, olie en zilver worden in de gratis Finanzen app getoond, net als de valuta, obligaties en rentes. Mocht je meer op zoek zijn naar het financiële nieuws, dan geeft deze applicatie je ook deze nuttige informatie. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om zelf een koers in de gaten te houden in de app. Je kunt instellen dat je bij de opening van de Dow Jones en AEX een melding wilt ontvangen en je kunt notificaties ontvangen bij eigen opgeslagen aandelen.

Je kunt de Finanzen app gebruiken zonder een account aan te maken. Wel kan je extra functionaliteit eruit halen door een account aan te maken. Via App Portfolio/App Watchlist kan je zonder account je favoriete aandelen opslaan en in de gaten blijven houden. Daarnaast kan je de koersgeschiedenis bekijken en relevante content vinden over het desbetreffende bedrijf.

Downloaden

De Finanzen app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel