Firefox 32 update verschenen voor Android

De Android-browser Mozilla Firefox heeft een update gekregen naar versie 32. Versie 32 van Firefox heeft diverse handige verbeteringen en is vanaf nu te vinden in de Google Play Store.

Versie 32 is verschenen van de populaire browser Mozilla Firefox. Niet alleen voor Android is de update uitgekomen, ook voor andere besturingssystemen is de applicatie bijgewerkt. Een van de nieuwe functies in Firefox 32 for Android is dat je de browser in kan stellen in een van de 55 talen.

De taal van de browser verandert hiermee direct. Nieuw toegevoegd is de ondersteuning voor talen zoals Armeens, IJslands, Schots Gaelic, Welsh, Baskisch en het West-Afrikaanse Fulah. Er kan geswitcht worden tussen de taal, zonder de browser-applicatie te verlaten.

Firefox 32 Android

Firefox 32 laat je met een druk op de knop de geschiedenis wissen. Daarnaast krijgt de gebruiker snel inzicht in recent geopende tabbladen. Daarnaast is Firefox Sync verbeterd.

Firefox heeft met de update de ondersteuning voor Android 2.2 verwijderd. Om Firefox te gebruiken is vanaf nu Android 2.3 Gingerbread nodig. Mozilla kennende wordt om de zes weken een nieuwe versie van Firefox uitgegeven. Verwacht wordt dat Mozilla Firefox 33 medio oktober zal verschijnen.

Firefox 32 for Android kan gratis via onderstaande button gedownload worden uit de Google Play Store.

Firefox Browser: snel en privé
Firefox Browser: snel en privé
Ontwikkelaar: Mozilla
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel