Firefox 61 voor Android brengt extra performance verbeteringen

Mozilla heeft de Android versie van Firefox van een update voorzien waarmee je nog sneller over het internet kunt surfen. In de vorige versie kreeg de browser al een aanzienlijke snelheidsboost, deze versie doet daar nog een schepje boven op.

Firefox 61

In de vorige versie werd Quantum CSS ondersteuning toegevoegd in de Android versie van Firefox. Met deze techniek kunnen webpagina’s sneller getekend worden en verloopt ook het browsen een stuk soepeler. In Firefox 61 zijn er aanvullende verbeteringen gedaan aan de Quantum CSS techniek waardoor het laden van webpagina’s nog sneller zal gaan.

Verder heeft het team achter Firefox verbeteringen aangebracht op het gebied van scrollen. Door elementen die wachten op een scrollbeweging standaard als stilstaand te behandelen verloopt het uiteindelijke scrollen zelf vloeiender. Op het gebied van veiligheid is de meest recente draft-versie van TLS versie 1.3 geïmplementeerd. Verder is er een bug opgelost die voor crashes zorgt op Samsung Galaxy S8 apparaten.

Ontwikkelaars kunnen in deze versie van Firefox een aantal nieuwe CSS methodes gebruiken. De update voor Firefox staat nu klaar in de Google Play Store.

Firefox Browser: snel en privé
Firefox Browser: snel en privé
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel