Opera Touch is nieuwe browser waarbij het draait om gemak

Opera heeft recent een nieuwe browser uitgebracht voor Android. Met Opera Touch heb je een internetbrowser-app die volledig gericht is op het gemak van internetten.

Opera Touch

De browser-app Opera Touch is een recent uitgebrachte applicatie waar alles draait om gemak. De app moet de beste gebruikerservaring bieden zonder overbodige poespas. De gelijknamige desktopversie werkt naadloos samen met de app.

Het is dankzij Opera Flow mogelijk om tabbladen die openstaan in de browserversie direct te gebruiken in de app. Daarnaast kan je met Flow ook afbeeldingen, links en ander soort bestanden tussen de twee apparaten uitwisselen. Hierbij wordt zelfs gebruik gemaakt van end-to-end encryptie.

De Opera Touch app is verder voorzien van een aantal functies. Je kunt advertenties blokkeren en aangeven dat websites niet ongemerkt cryptovaluta zoals bitcoins mogen ‘minen’. In onderstaande video kun je een uitgebreider beeld krijgen bij de nieuwe app. De app is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Opera Touch
Opera Touch
Ontwikkelaar: Opera
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel