Firefox v43 bevat tal van kleine verbeteringen, toegankelijkheid verbeterd

De Firefox browser is een alternatief voor de Chrome browser die vaak standaard op je Android apparaat te vinden is. De browser heeft een update gekregen naar versie 43 en brengt tal van kleine verbeteringen en maakt de webbrowser toegankelijker.

Firefox v43 voor Android

In de update heeft de toolbar een kleine make over gekregen zodat deze voldoet aan de Android gebruikersinterface standaard. Ook wordt er nu een audio indicator getoond bij het tabblad wat geluid produceert. Deze functie kun je misschien herkennen uit de Chrome browser, die deze functie al een tijdje aan boord heeft.

Geluidicoon bij tabbladen

In Firefox zit ook een leeslijst, in deze leeslijst kun je nu items als gelezen of ongelezen markeren. Ook is de toegankelijkheid van de browser verbeterd, het scrollen, inzoomen, ondersteuning voor braille en de schermverteller zijn aangepakt.

Leeslijst Firefox

Wanneer je nu een stukje tekst deelt van een website wordt daar door Firefox nog de link naar de webpagina aan toegevoegd. De update naar v43 van Firefox is verkrijgbaar in de Google Play Store of via onderstaande button.

Firefox Browser: snel en privé
Firefox Browser: snel en privé
Ontwikkelaar: Mozilla
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel