Flitsmeister: interessant jaaroverzicht en update naar 4.13 uitgebracht

De geliefde applicatie Flitsmeister is voor vele automobilisten een redding. Flitsmeister heeft voor Android versie 4.13 uitgebracht en heeft daarnaast een interessant jaaroverzicht online gezet.

Flitsmeister jaaroverzicht

Flitsmeister heeft een jaaroverzicht geplaatst met daarin overzichten van het totaal aantal gemelde flitsers, de meest gemelde flitsers en de meest gemelde flitsers per weg in het afgelopen jaar. Zo heeft Flitsmeister een kaart gemaakt van Nederland waarop te zien is waar veel flitsers zijn gemeld in 2014.

flitsmeister

Flitsmeister meldt het volgende:

In het jaar 2014 zijn er in totaal 65.591 meldingen van flitsers gedaan, ongeveer 5.000 minder dan vorig jaar. In totaal waren er 44.316 flitsers op A wegen en 28.133 op N wegen. Het is dus duidelijk te zien dat er nog steeds het meeste geflitst wordt op A wegen. In totaal zijn er 1.623.215 updates door gegeven door gebruikers.

Flitsmeister 4.13

Flitsmeister 4.13

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en meteen brengt Flitsmeister versie 4.13 van de Android-app uit.

In Flitsmeister versie 4.13 is er vooral aandacht besteed aan de vermeldingen van files. Wanneer je een file nadert zal hiervan een pop-up verschijnen. Ook zul je een spraakbericht ontvangen over file- en flitsmeldingen. Op deze manier kan je je aandacht beter bij de weg houden, zonder te hoeven kijken op je telefoon waar de file of flitser staat.

Flitsmeister 4.13 is gratis te downloaden via onderstaande button, uit de Google Play Store.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar: Flitsmeister
Prijs: Gratis+

via Flitsmeister

Lees ook

Reageer op dit artikel