Flitsmeister One: nieuwe gadget is ideaal voor de automobilist

Flitsmeister is voornamelijk bekend van de app, maar het bedrijf komt nu met iets nieuws; Flitsmeister One. Een apparaatje welke goed van pas komen voor de automobilist die vaak op de weg zit.

Flitsmeister One

Flitsmeister lanceert een nieuwe gadget met de naam Flitsmeister One. Met de nieuwe accessoire, welke later dit jaar verschijnt, hoef je niet meer jezelf eraan te herinneren dat je Flitsmeister moet starten. Zodra je in de auto stapt, en je smartphone is gekoppeld aan het apparaat, wordt Flitsmeister automatisch gestart.

Flitsmeister One

De Flitsmeister One is een apparaat welke je bevestigt op het dashboard. Ook kun je direct een flitser melden of een gevaarlijke situatie melden, met één druk op de knop. Daarbij is de One voorzien van een led-notificatielampje en een speaker. Waarschuwingen vanuit de app krijg je direct door op de One, zodat je een flitser niet over het hoofd hoeft te zien. Op deze manier kun je je beter focussen op de weg.

De vervangbare accu gaat twee jaar mee, zo laat Flitsmeister weten. De bevestiging is met een 3M-sticker en het apparaat werkt ook buiten Nederland, in landen waar Flitsmeister actief is. Degenen die niet kunnen wachten, kunnen een pre-order plaatsen. Op dit moment is het apparaat in productie, de verwachte levering is december 2019. Plaats je een pre-order, dan krijg je hem voor 39,95 euro (in plaats van €49,95) en krijg je 1 jaar gratis Flitsmeister Pro. Je kunt hem bestellen bij Flitsmeister.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel