Flitsmeister update brengt verbeteringen bij werkzaamheden, Android Auto en meer

Flitsmeister is een erg populaire applicatie en nu is het tijd voor een nieuwe update. Gebruikers van Neerlands favoriete verkeers-app kunnen verschillende nieuwe functies gebruiken. Denk aan verbeteringen voor Android Auto en meer.

Flitsmeister met juli-update

De juli-update van Flitsmeister staat klaar in de Google Play Store. De verkeers-app krijgt verschillende verbeteringen mee. Om te beginnen zijn er verbeteringen voor Android Auto. Flitsmeister voor Android Auto wordt uitgebreid met alternatieve routes; handig als je niet de standaard route wilt volgen die voorgesteld wordt. Een andere verbetering die vanaf nu gebruikt kan worden is de agenda-koppeling. Dankzij deze feature wordt bij het plannen van een route, ook de locatie van een toekomstige afspraak getoond.

Flitsmeister Android Auto navigatie

Flitsmeister heeft nog een andere verbetering uitgerold naar de Android-app van Flitsmeister. Gebruikers van de toepassing krijgen de maximumsnelheden te zien bij werkzaamheden. Dat is een handige toevoeging, gezien de verkeersboetes vele malen hoger zijn als er aan de weg gewerkt wordt.

De update voor Flitsmeister kan gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar: Flitsmeister
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel