Flynx: handige browser krijgt grote update

Flynx, de browser die je laat internetten zonder je favoriete applicatie te verlaten, heeft een grote update gekregen. Met de komst van de update zijn er diverse nieuwe functies toegevoegd.

Flynx heeft een grote update ontvangen in de Google Play Store. De nieuwe versie van de handige browser, haalt tevens de applicatie uit beta. Flynx v1.0 brengt daarbij een aantal nieuwe functies met zich mee.

flynx browser

Vanaf nu kan je instellen dat blogs en artikelen automatisch in de ‘reading mode’ geopend worden. Reclame en afleidende elementen worden niet ingeladen, waardoor je je volledig kunt focussen op de tekst. Daarbij kan je nu ook links en websites opslaan om later te lezen, door twee keer snel te tikken op de desbetreffende link. Daarnaast kan je pagina’s ook voor offline gebruik opslaan.

flynx browser

Flynx maakt het verder mogelijk om afbeeldingen vanuit de browser op te slaan en om verdere instellingen aan te passen waar je de bubbles wilt plaatsen. Flynx is namelijk niet zomaar een browser, maar een hele handige browser die je laat surfen over het internet, zonder dat je je apps hoeft te verlaten.

flynx browser

Je kan bijvoorbeeld in de app van Facebook of Twitter een link aanklikken en deze openen met Flynx. Wat er dan gebeurt is dat er een drijvende cirkel aan de rand van je scherm tevoorschijn komt. De website wordt ondertussen alvast geladen en je kan tot die tijd mooi nog even de rest van de tijdlijn doorlezen.

Eerder hebben we een uitgebreide review over Flynx geschreven. Lees hier de Flynx review. Flynx is via onderstaande button gratis uit de Play Store te downloaden.

Flynx - Read the web smartly
Flynx - Read the web smartly
Ontwikkelaar: InfiKen Labs
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel