Formule 1: update voor F1 app uitgebracht voor seizoen 2016 met 3D maps

Formula 1 heeft een update uitgebracht voor de F1 app. Deze update maakt de applicatie helemaal klaar voor het raceseizoen van 2016. De Formule 1 app houd je daarnaast ook op de hoogte van de laatste gebeurtenissen. Ook biedt de F1 app je 3D maps in de vernieuwde Android-versie.

Formule 1 app 2016

De Formule 1 staat weer op het punt van beginnen voor het 2016 seizoen. Zondag 20 maart is in Melbourne, Australië de eerste race. Tijdens de race krijg je via de F1 app inzicht in het klassement en krijg je ook de hoogtepunten te zien van de race. Via de Formule 1 app krijg je nu de verschillende onderdelen te zien in 3D maps wat zorgt voor een verbeterde weergave met snelheden, de versnelling en de realtime stand. Naast tekstueel commentaar kan je ook gesproken commentaar beluisteren in verschillende talen.

Je krijgt te zien welke teams en coureurs er meedoen aan de Formule 1, wat de weersverwachting is en kan je video’s, gebeurtenissen en nieuwsberichten raadplegen. Via de ‘User Guide’ kan je uitleg vinden over de applicatie. Via onderstaande button kan je de F1 app downloaden uit de Play Store. Voor sommige functies in de app moet je betalen.

Bekijk ook: De 5 beste Formule 1-apps

Formula 1®
Formula 1®
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel