Foto van Sony Xperia XZ2 Compact prototype duikt op: nieuw design?

Sony komt met de komende editie van het Mobile World Congress met een reeks nieuwe toestellen. Eén van deze toestellen zal de Sony Xperia XZ2 Compact zijn, zo blijkt uit nieuw opgedoken foto’s.

Sony Xperia XZ2 Compact prototype

De persconferentie van Sony staat dit jaar gepland voor 26 februari in de ochtend. Er gingen eerder al berichten rond over de Xperia XZ2 met een dubbele camera en nu ook over een Xperia XZ2 Compact.

Hiervan is op beeld het vermoedelijke prototype opgedoken waarmee we een eerste indruk van het toestel krijgen. Onderstaande foto toont links de Xperia Z5 Compact, rechts het prototype van de XZ2 Compact.

sony Xperia XZ2 Compact

Volgens de bron is de foto representatief voor het nieuwe toestel. Daarbij wordt ook gesproken over het moeten missen van een 3,5 millimeter aansluiting. Tevens zou Sony een stap de andere kant op willen zetten met het design. Hierbij zou gebruik gemaakt worden van een ontwerpconcept uit 2015 dat toen uitlekte onder de naam Plate+Human, waarvan je hieronder een indruk ziet. Hierbij zien we meer afgeronde hoeken en een strak design.

Sony Xperia Plate+Human

Op maandag zullen we alle details vermoedelijk te weten komen over de Sony Xperia XZ2 Compact. Uiteraard zullen we hier uitgebreid verslag van doen op DroidApp.nl. Gisteren schreven we over de mysterieuze teaser die Sony had verspreid.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel