Sony plaatst mysterieuze teaser voor aankondiging tijdens MWC 2018

Sony zal tijdens het Mobile World Congress dit jaar één of meerdere nieuwe toestellen aankondigen. In aanloop naar het MWC in Barcelona heeft het bedrijf een mysterieuze teaser gedeeld met wellicht hints naar een nieuwe Xperia. Maar wat kunnen we verwachten?

Sony teaser MWC 2018

De persconferentie van Sony tijdens het MWC staat gepland voor 26 februari 2018 in de ochtend. De smartphonefabrikant zal hier mogelijk één of meerdere nieuwe Xperia-devices presenteren, al is het nog niet helemaal duidelijk wat we precies te zien krijgen. Er gingen eerder al berichten rond over een Xperia XZ2 of de Xperia XZ Pro. Wel wordt verwacht dat het toestel geen 3,5 millimeter aansluiting krijgt.

De teaser die Sony nu heeft gedeeld maakt het er allemaal niet veel duidelijker op. Krijgen we een toestel met een curve (gebogen)?, doorlopende schermranden, iets dat beter in de hand moet liggen… of? Wel gaan er al enige tijd berichten rond over dat Sony werkt aan een nieuw design voor de Xperia-toestellen. We zijn erg benieuwd. Uiteraard houden we je op de hoogte! Enkele weken geleden presenteerde Sony al de Xperia XA2 serie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel