Sony Xperia XZ2 komt tijdens MWC en krijgt dual-camera

Tijdens de komende editie van het Mobile World Congress kunnen we nieuws van Sony verwachten. Dit was al bekend, maar nu wordt ook meer duidelijk wat Sony in petto heeft; de Xperia XZ2 met dual-camera.

Sony XZ2 krijgt dual-camera

Sony zal tijdens het Mobile World Congress, op 26 februari, een persconferentie houden. In de maand januari kwam het bedrijf al met de aankondiging van de Xperia XA2, XA2 Ultra en L2. Die laatste ligt inmiddels in de winkels, de XA2 volgt in maart.

De Ierse provider Three laat nu weten dat zij de XA2 niet gaan voeren, maar wel de XZ2. Dat is een opvallende uitspraak, omdat de Xperia XZ2 nog helemaal niet is aangekondigd. Hier praat de provider uit Ierland dus haar mond voorbij.

Sony Xperia XZ2 Three

Dual-camera

Een Zuid-Afrikaanse website heeft gesproken met Christian Haghofer, manager van Sony Mobile in Zuid-Afrika. Hij heeft in een interview aangegeven dat er een opvolger komt voor de Xperia XZ Premium en dat deze een dual-camera zal krijgen. Zijn reactie is als volgt;

“We are also very excited to announce our Xperia XZ Premium successor at Mobile World Congress this year…, Dual cameras are tipped to become the norm for many flagship phones.”

Veel weten we nog niet over het nieuwe toestel van Sony. We verwachten wel een Snapdragon 845 processor in het toestel, gezien dit het nieuwe high-end toestel zal worden van Sony. Daarnaast is de verwachting dat Sony tijdens het MWC nog meer smartphones zal presenteren. Er gaan ook nog berichten rond over de Xperia XZ Pro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel