Sony Xperia XZ2: ‘nieuwe foto’s en mogelijke specificaties opgedoken’

Sony komt naar verwachting volgend jaar met de introductie van de Sony Xperia XZ2. Dit toestel moet voor 2018 het high-end toestel worden. Nu zijn er foto’s en de mogelijke specificaties op het web verschenen.

Sony Xperia XZ2 laat zich zien

De vermeende opvolger van de Xperia XZ1 heeft van zich laten horen. Op het internet zijn zowel renders/foto’s verschenen van de nieuwe Sony Xperia XZ2 en de mogelijke specificaties van de telefoon. Als we de berichten mogen geloven krijgt het toestel een 5,48 inch Full-HD display en de afmetingen 148 x 73,4 x 7,4 millimeter en een gewicht van 156 gram. De XZ2 zal IP68-gecertificeerd zijn.

Sony Xperia XZ2

Sony zal de Xperia XZ2 verder voorzien van een Snapdragon 845 processor, samen met een 3130 mAh accu, Android 8.1 Oreo en een dual-camera van 12 megapixel. Aan de voorzijde zou volgens de tot nu toe bekende gegevens een camera te vinden zijn met 15/16 megapixel. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart en standaard is er 64GB aanwezig. Het RAM-geheugen telt 4GB.

Sony Xperia XZ2 render achterkant

We komen op internet ook meerdere foto’s tegen van de vermeende Xperia XZ2. Vermoedelijk krijgt het toestel erg dunne schermranden en blijft toch de bekende Sony-stijl behouden.

Het is nog onbekend wanneer de XZ2 aangekondigd wordt en of de tot nu toe bekende foto’s en informatie inderdaad kloppen. Omdat dit niet te controleren is, moeten we de gegevens met een korreltje zout nemen. Eerder zagen we al wel de vermeende Xperia 2018 renders.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel