Sony H8541 duikt op: een nieuwe Xperia met dunnere schermranden?

Op het internet zijn nieuwe details opgedoken over een nieuw Sony-toestel. De Xperia die nu nog rondgaat met de naam H8541 zou over dunnere schermranden beschikken dan we gewend zijn van de Japanse fabrikant.

Sony H8541

Sony gaf eerder aan dat het met een nieuw design wil komen ‘binnenkort’. Vermoedelijk maakt de Sony H8541 daar ook deel van uit, hoewel foto’s van de smartphone ontbreken. Waarschijnlijk zullen de schermranden aanzienlijk dunner zijn dan we van Sony gewend zijn. Toch zal Sony bij dit model vasthouden aan een beeldverhouding van 16:9 en niet overstappen naar 18:9. Als het modelnummer klopt, dan duidt dit op een mogelijk high-end toestel.

Sony H8541 specs

Volgens de opgedoken foto is de Sony H8541 voorzien van een 5,7 inch 4K HDR display, een behuizing van 149 x 74 x 7,5 en IP68-certificering. Daarnaast zou de nog onbekende telefoon uitgerust zijn met een Snapdragon 835, 4GB RAM, 64GB opslagruimte, 3420 mAh accu en Android 8.0 Oreo. Onduidelijk is wanneer het toestel zijn debuut maakt.

Sony H8541 mock-up

Op Reddit zijn mock-ups verschenen die een impressie geven van hoe de desbetreffende smartphone er mogelijk uit zal komen te zien. We houden de berichtgeving voor je in de gaten uiteraard.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel