Foto’s prototype Galaxy S8+ lekken uit; met dual-camera en on-screen vingerafdrukscanner

In een eerder stadium van de Samsung Galaxy S8 geruchten zagen we foto’s voorbij komen van de S8 met een dual-camera. De definitieve versie van de S8 en S8+ is echter niet voorzien van een dubbele camera. Nu zien we foto’s van een prototype waarin we zien hoe de S8 Plus er mogelijk toch had uitgezien. Deze is voorzien van een on-screen vingerafdrukscanner en dual-camera.

Galaxy S8+ prototype met dual-camera

Samsung is bezig geweest met een prototype van de Galaxy S8 waarbij er gebruik gemaakt is van een dual-camera. Eerder verschenen er al wat onduidelijke beelden van een nieuwe smartphone van Samsung die beschikte over een dual-camera. De bron daarvan sprak erover dat het ging om een prototype van de S8. Echter is het mogelijk dat Samsung niet op tijd de techniek afkreeg of niet tevreden was met het opgeleverde resultaat.

De Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn beiden voorzien van een enkele camera, daar waar verschillende merken zoals bij de LG G6 en Huawei P10 een dual-camera plaatsten. Op nieuwe foto’s zien we ook het ontbreken van een vingerafdrukscanner aan de achterzijde. Deze zit bij de definitieve versie naast de camera, maar bij het prototype zou deze geïntegreerd onderin het scherm moeten zitten.

Samsung maakt wel vaker meerdere prototypes en deze twee dingen zijn dus niet te vinden bij de S8. Mogelijk gebruikt Samsung de dual-camera en on-screen vingerafdrukscanner voor de Galaxy Note 8. De Samsung Galaxy S8 en S8 Plus worden vanaf 19 april uitgeleverd als je nu nog een pre-order plaatst.

Lees ook: Samsung Galaxy S8 (Plus): dit zijn de officiële accessoires, covers, hoesjes en meer

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel