Fuelio 7.6: grote design-update voor erg fijne brandstof-app

Houd je graag bij hoe vaak je eigenlijk bij de pomp staat, en wat je auto eigenlijk per dag, maand of jaar kost? Dan is Fuelio een handige app. Deze app heeft een update gekregen naar Fuelio 7.6.

Fuelio 7.6

Ik ben zelf een fervent gebruiker van Fuelio. Deze applicatie kent handige functies. Denk bijvoorbeeld aan het berekenen van het brandstofverbruik, het bijhouden van autokosten en nog veel meer. Met de nieuwste update naar Fuelio 7.6 wordt het design flink verbeterd en komen we nog een aantal verbeteringen tegen.

Als eerst is het dashboard voorzien van een nieuwe lik verf, waarbij het allemaal een stuk moderner oogt. Daar helpt de navigatiebalk onderin beeld ook aan mee. Hier vind je de drie meest belangrijke functies uit de app. Denk aan het startscherm (het dashboard), de tijdlijn en de rekenmodule om het brandstofverbruik met de kosten nauwkeurig uit te rekenen.

Fuelio 7.6 kent ook nog een aantal andere kleine verbeteringen, waaronder het invoeren van een tijd van bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt; als aanvulling op de datum. Ook kun je voortaan sneller schakelen tussen het imperiale en metrische meetsysteem en kan het overweg met de eenheden kg en m3. Fuelio kent ook verbeterde herinneringen; handig als reminder voor jezelf om bijvoorbeeld de olie te peilen of het checken van de bandenspanning.

Fuelio 7.6

Downloaden

De update van Fuelio wordt gefaseerd uitgerold. Je kunt de app downloaden via onderstaande button uit de Google Play Store.

Fuelio: brandstof en kosten
Fuelio: brandstof en kosten
Ontwikkelaar: Sygic.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel