Funda app vernieuwd: nog sneller je droomhuis vinden

Een groot deel van het woningaanbod in Nederland vind je op Funda. Ga je voor het appartement dat te huur is, of het rijtjeshuis dat te koop staat; je vind het vanaf nu ook in de vernieuwde Funda app.

Funda app

Funda is een bekend platform waarop je het overzicht van huizen kunt vinden die te koop staan of die je kunt huren. In de Google Play Store is een nieuwe app uitgebracht van de Funda app, en deze vervangt de eerdere applicatie die al was te vinden voor Android.

Met de nieuwe Funda app kun je beginnen aan je zoektocht naar je droomhuis. Op de startpagina vind je een selectie waarbij je direct kunt starten met het zoeken. Ga je voor huur, koop of nieuwbouw? Vervolgens specificeer je je wensen; denk aan de locatie, kosten, het aantal kamers, de aanwezigheid van bijvoorbeeld een open haard of zwembad en dergelijke informatie. Vervolgens krijg je het overzicht die je ook als kaartweergave kunt raadplegen.

Het overzicht met de woningen kun je handig sorteren op verschillende onderdelen. Denk hierbij aan het aantal kamers, de prijs, de oppervlakte of andere dingen. Door in de app in te loggen met je Funda account kun je woningen ‘liken’ en deze toevoegen aan je profiel. Hierdoor kun je ze op een later moment snel weer terugvinden of op een ander apparaat raadplegen.

Downloaden

Je kunt de nieuwe Funda app downloaden uit de Play Store via onderstaande button. Heb je de oudere versie nog op je smartphone staan, dan kun je die het beste verwijderen; die wordt namelijk niet meer bijgehouden.

funda
funda
Ontwikkelaar: Funda Real Estate BV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel