Galaxy S6 en S6 Edge met Vodafone krijgen nu Marshmallow update

Samsung is begonnen met het verspreiden van Android 6.0.1 Marshmallow met de nieuwste versie van Samsung TouchWiz, voor de Samsung Galaxy S6 (Edge). Gisteren begon de uitrol van de update in het Verenigd Koninkrijk en vandaag zijn Nederland en verschillende andere landen ook aan de beurt zoals Duitsland en Spanje.

Galaxy S6 (Edge) Vodafone

In Nederland kunnen bezitters van de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge met Vodafone-branding vanaf nu de update naar Android 6.0.1 Marshmallow binnenhalen. De update wordt namelijk vanaf vandaag uitgerold via het toestel zelf (OTA).

Samsung Galaxy S6 muziekspeler

De Marshmallow-update bevat verschillende verbeteringen zoals Direct Share om sneller iets te kunnen delen en Doze, waarmee er efficiënter met de accu wordt omgegaan. Tevens heeft Samsung de nieuwste versie van TouchWiz doorgevoerd waarbij onder andere de icoontjes en vormgeving verder verfijnd zijn. Bezitters van een S6 Edge krijgen daarnaast meer mogelijkheden voor het gebruik van Edge Panel.

Samsung Galaxy S6 edge people

Op dit moment is de update enkel beschikbaar voor toestellen met Vodafone-branding. Mocht je nog geen melding hebben gekregen op je toestel, dan kan je via Instellingen > over dit toestel > software-update, handmatig controleren of de update klaarstaat. We verwachten dat de update voor de ‘unbranded’ Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge in de komende dagen uitgerold zal worden. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte.

Bekijk ook: Pre-order Samsung Galaxy S7 (Edge): dit zijn de beste deals

Samsung Galaxy S6-serie tijdelijk met gratis draadloze oplader

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel