Galaxy S7-serie krijgt beveiligingsupdate april, Oreo volgt spoedig

Voor de bezitters van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge moet nog even gewacht worden op de update naar Oreo. Nu is Samsung wel vast aan de slag gegaan met het uitrollen van een nieuwe beveiligingsupdate, die van april 2018.

Galaxy S7: beveiligingsupdate april 2018

De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge worden in Nederland bijgewerkt met beveiligingsupdate april 2018. Deze update dicht enkele tientallen kwetsbaarheden in Android, waaraan Samsung nog enkele patches toe heeft gevoegd. De update van april brengt helaas nog niet direct de update naar Android 8.0 Oreo.

Samsung Galaxy S7 beveiligingsupdate april 2018

In verschillende landen, waaronder in het Verenigd Koninkrijk, wordt de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge sinds deze week voorzien van de nieuwere Android-versie. Het is nog niet bekend wanneer de update in Nederland en België beschikbaar komt, maar eerdere berichten spraken over medio mei.

De huidige update met de security-patch krijg je OTA, dus via het toestel, aangeboden. Je krijgt hiervan een melding op je smartphone. Eventueel kun je handmatig controleren via instellingen > over het toestel > software-update > handmatig bijwerken.

Leestip: 27 handige tips en tricks voor de Samsung Galaxy S7 (Edge)

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 401,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel