Samsung maakt gegevens bekend over eigen beveiligingsupdate van april

We schreven dinsdag over de beveiligingsupdate van april die door Google werd vrijgegeven. Samsung heeft nu ook de details bekend gemaakt over de beveiligingsupdate van april; want Samsung voegt extra’s toe.

Samsung over beveiligingsupdate april

Beveiligingsupdate april 2018 dicht vanuit Google maar liefst 62 kwetsbaarheden. Niet alleen Google heeft verbeteringen doorgevoerd, maar ook fabrikanten kunnen nu aan de slag met het updaten van hun toestellen. Zoals bekend heeft Samsung nu ook details bekend gemaakt over de update.

Samsung Galaxy S9 Galerij

Met beveiligingsupdate april zorgt Samsung ook nog voor een aantal patches voor kwetsbaarheden. Hierbij valt op dat er verschillende zwakke plekken zijn gevonden, die reden zijn voor extra patches. Dit heeft onder andere betrekking op het klembord en het gebruik van NFC. Samsung laat verder weten dat er kwetsbaarheden in de Contacten-app zijn gedicht.

Samsung zal vanaf nu aan de slag gaan met het updaten van haar toestellen. Eerder werd al bekend welke toestellen maandelijks een update zullen krijgen, meer informatie hebben we verzameld in ons uitgebreide artikel over het updatebeleid van Samsung.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel