Galaxy S7: niet alleen waterdicht maar kan ook tegen een stootje

Voor degenen die maar niet kunnen wachten totdat de Samsung Galaxy S7 officieel zal worden aangekondigd, is er goed nieuws. De stroom berichten en geruchten over de Samsung Galaxy S7 lijkt maar niet op te houden. Vanochtend dook al een video en een teaser op, nu heeft Samsung zelf nog even wat aanwijzingen de deur uit gedaan. Het lijkt erop dat de Galaxy S7 tegen een stootje zou moeten kunnen.

Valbestendigheid Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 zal op 21 februari worden aangekondigd. Voor degenen die maar niet kunnen wachten, kan je eigenlijk iedere dag wel nieuwe berichten tegenkomen over de smartphone. Vanochtend bracht Samsung een wel erg opmerkelijke teaser uit en werd ook het slot voor de geheugenkaart bevestigd. Nu heeft Samsung zelf nog een schepje er bovenop gedaan door een video te plaatsen.

Samsung Galaxy S7

De video laat twee features van de Galaxy S7 zien. Eerder doken er al berichten op dat de S7 waterdicht zou zijn, deze bevestiging krijgen we nu ook in de video van Samsung zelf. Maar voordat het toestel in het water valt, klettert hij eerst op de vloer. Het lijkt ons zeer onwaarschijnlijk dat dit per ongeluk gebeurt en hierdoor vermoeden we dat het toestel niet alleen waterdicht zal zijn, maar ook tegen een stootje moet kunnen. De Samsung Galaxy S6 werd voor de stof-, water- en schokbestendigheid uitgebracht als andere versie; de Samsung Galaxy S6 Active.

Nog een paar nachtjes slapen… aanstaande zondag zullen we je helemaal bijpraten met al het nieuws over de Samsung Galaxy S7.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel