Samsung Galaxy S7: bijzondere teaser met lama en video bevestigt MicroSD-slot

Op het internet kunnen we echt niet meer om de Samsung Galaxy S7 heen. Gisteren verscheen de Samsung Galaxy S7 Edge al op de Dubaise versie van Marktplaats en vandaag gaat de berichtenstroom vrolijk verder. De Samsung Galaxy S7 is nu te zien in een korte video waarin we de verschillende kanten van de Samsung Galaxy S7 krijgen te zien. Ook zien we een bijzondere teaser met daarin een lama in de hoofdrol.

Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 zal op 21 februari aangekondigd worden, samen met de Samsung Galaxy S7 Edge. Beide toestellen zijn de afgelopen tijd vaak uitgelekt en ook vandaag is dit geen uitzondering. In een korte video die is verschenen, is te zien dat de S7 definitief zal gaan beschikken over een geheugenkaartslot.

Dit was eigenlijk al bekend nadat van het weekend de Galaxy S7 prijzen uit waren gelekt. Daar werd duidelijk dat het toestel enkel met 32GB op de Nederlandse markt komt. Samsung lijkt hiermee geluisterd te hebben naar de feedback op de Samsung Galaxy S6, waarbij het niet mogelijk was het geheugen uit te breiden.

Teaser Galaxy S7

Naast deze korte video heeft Samsung ook een opvallende teaser uitgebracht waarin gehint wordt naar de nieuwe smartphone. Op het videokanaal van Samsung in Zweden heeft de fabrikant filmpjes geüpload met de naam ‘Seven Days of Unboxing’. Te zien is dat dieren en ook personen een kijkje mogen nemen in de kubus. Eén van de video’s is met een lama die na het bezoek aan de bijzondere ruimte mag naschilderen wat hij heeft gezien. Zou de Galaxy S7 er dan echt zó uit gaan zien? 😉

Op 21 februari zullen we definitief kennis maken met de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge. Deze twee toestellen zullen de Galaxy S6 en S6 Edge gaan opvolgen die vorig jaar tijdens het Mobile World Congress werden gepresenteerd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel