Samsung Galaxy S7 en S7 Edge: dit zijn de prijzen voor Nederland

Samsung zal in Nederland, België en Luxemburg de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge gaan leveren met een Exynos-processor. Dit nieuws is in handen van Nederlandse media. Naast de processor is ook de prijs van de nieuwe smartphone van Samsung uitgelekt. Op 11 maart moet de S7 in Nederland verkrijgbaar zijn; de twee toestellen zullen over anderhalve week gepresenteerd worden.

Samsung Galaxy S7 prijzen

De website Tweakers heeft de hand weten te leggen op de verkoopprijzen van de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge. In de Benelux zullen de twee toestellen geleverd gaan worden met vermoedelijk een Exynos 8 Octa 8890 processor uit eigen huis. Er kwamen eerder ook berichten dat een tweede variant van de Galaxy S7 zou voorzien van een Snapdragon 820 processor, maar die zullen we dus volgens de laatste berichten niet in Nederland gaan zien.

Accu en VR

De Samsung Galaxy S7 krijgt een accucapaciteit van 3000 mAh en de S7 Edge krijg 3600 mAh aan accugrootte. De bron meldt verder dat het toestel op 11 maart zal verschijnen, iets wat ook eerder bekend werd gemaakt. Voor de snelle beslissers zal Samsung een Gear VR-headset meeleveren zonder kosten.

Samsung Galaxy S7 achterkant

Alleen 32GB

Opvallend is dat van het toestel alleen een 32GB-versie op de markt komt. Gelukkig heeft Samsung bij de Galaxy S7 er wel voor gekozen om gebruikers het geheugen uit te laten breiden met een geheugenkaart. Voor de S7 kan je kiezen uit de kleuren zwart, wit en goud. Beide smartphones krijgen een 12 megapixel camera mee en een 5 megapixel front-camera, ook zijn ze stof- en waterdicht.

Prijzen

De prijzen van de Samsung Galaxy S7 (typenummer SM-G930FZKALUX, SM-G930FZDALUX en SM-G930FZWALUX) komen neer op €699,99. Voor de Samsung Galaxy S7 Edge (typenummer SM-G935FZKALUX, SM-G935FZDALUX en SM-G935FZWALUX) moet de adviesprijs uitkomen op €799,99.

Meer informatie zullen we op 21 februari 2016 te weten komen, dan zal Samsung tijdens Samsung Unpacked de twee toestellen aan gaan kondigen. Hiermee wordt de Samsung Galaxy S6-serie afgelost, deze reeks werd vorig jaar aangekondigd. De verwachting is wel dat de Galaxy S6-serie nog even in de verkoop zal blijven. Alle gegevens die we tot nu toe weten hebben we verzameld op de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge pagina. Deze vind je via onderstaande buttons.

Bekijk ook: Dit zijn de 13 wallpapers van de Samsung Galaxy S7 (download)

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel