LG G5 en Samsung Galaxy S7 Edge opgedoken op Dubaise marktplaats

Aankomend weekend zullen we dan eindelijk echt te weten komen hoe de LG G5 en de Samsung Galaxy S7 Edge eruit zullen gaan zien. Toch zijn in de afgelopen weken de nodige berichten al naar buiten gekomen. Vandaag is op het internet een nieuwe fotoreeks te zien met de LG G5 en Samsung Galaxy S7 Edge. Deze twee toestellen worden nu aangeboden op ‘marktplaats’ in Dubai.

LG G5 en Samsung Galaxy S7 Edge

Dit weekend, om precies te zijn aanstaande zondag, zullen Samsung en LG hun nieuwste smartphone(s) voor 2016 presenteren. LG is zondag als eerste aan de beurt en zal om 14:00 uur de LG G5 presenteren. Samsung volgt in de avond om 19:00 uur met in ieder geval de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge. Vandaag dook er al een officiële promovideo uit van de S7 Edge maar er zijn meer berichten. Op de Dubaise marktplaats Dubbizzle worden zowel de Galaxy S7 Edge als de LG G5 aangeboden. En dat geeft ons nog meer informatie.

LG G5

LG G5

Als eerst behandelen we de LG G5. Daar zien we zowel de voor- als de achterkant van het toestel. Te zien is de metalen vormgeving met de dubbele camera. Tevens is aan de achterzijde een vingerafdrukscanner geplaatst en zien we vermoedelijk de modulaire module, of wel het Magic Slot. Aan de voorzijde van de LG G5 zien we een vormgeving die ons vooral doet denken aan de LG G3. Volgens de verkoper gaat het om een toestel dat geïmporteerd is uit de Verenigde Staten. Of het hier inderdaad gaat om de LG G5, dat zullen we aanstaande zondag pas definitief weten; in lijn van de eerdere berichtgeving is deze kans erg groot.

Samsung Galaxy S7 Edge marktplaats

Samsung Galaxy S7 Edge

Op dezelfde website is vandaag ook de Samsung Galaxy S7 Edge aangeboden. Ook de Edge is volgens de verkoper geïmporteerd uit de VS. Ook in dit geval is het mogelijk dat de smartphone een dummy/prototype betreft. Naast het toestel zelf zien we ook de inhoud van het verkooppakket; bestaande uit een USB-kabel, een adapter en nog een accessoire. Ook de Samsung Galaxy S7 Edge op deze foto’s oogt realistisch en oogt kloppend in de lijn van de eerdere berichten. De vormgeving zou namelijk slechts op enkele gebieden gewijzigd zijn ten opzichte van de Samsung Galaxy S6 Edge.

Galaxy S7 Edge pakket

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

DroidApp zal je uiteraard op de hoogte houden zodra er meer bekend is over de twee nieuwe toestellen.

Lees ook

Reageer op dit artikel