Samsung toont Galaxy S7 Edge in eigen video

Samsung heeft een video met de Samsung Galaxy S7 Edge in de hoofdrol vroegtijdig online geplaatst. Het toestel wordt pas op 21 februari officieel aangekondigd tijdens het Mobile World Congress.

Samsung Galaxy S7 Edge video

In de video die op het YouTube kanaal van Samsung Indonesië verscheen is de Galaxy S7 Edge te zien. Te zien is hoe de Indonesische boogschutter Dellie Threesyandinda de S7 Edge tijdens haar training gebruikt. Aan het ontwerp is op het eerste gezicht weinig veranderd ten opzichte van de Galaxy S6 Edge.

Wat we in ieder geval ook uit de video op kunnen maken is dat het toestel ondersteuning heeft voor draadloos opladen. Maar ook dat het toestel waterresistant is waardoor de Galaxy S7 Edge ook te gebruiken is in de regen. Zoals gezegd wordt het toestel pas officieel aangekondigd op 21 februari tijdens het Mobile World Congress. DroidApp houdt je die dag op de hoogte van alle ontwikkelingen en gebeurtenissen.

Je kunt de video hier onder bekijken, zolang deze nog op YouTube te vinden is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Update: Volgens verschillende bronnen gaat het hier toch niet om de Samsung Galaxy S7 Edge. Het toestel in de video zou een Samsung Galaxy S6 Edge+ zijn met een speciale cover die beschermt tegen water. De Galaxy S6 Edge+ is van zichzelf niet waterdicht.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel