Galaxy S9(+): tussentijdse update brengt Hey Google en meer

Er staat een update klaar voor de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Beide smartphones worden voorzien van enkele kleine verbeteringen, waaronder het commando “Hey Google”.

Update voor Galaxy S9

Samsung heeft voor de Nederlandse gebruikers van de Galaxy S9 en Galaxy S9+ een update klaargezet. De smartphones worden voorzien van een update die het mogelijk maakt om Google Assistant te starten met “Hey Google”. Eerder was het alleen mogelijk om “Ok Google” te gebruiken.

Samsung Galaxy S9 Hey Google

Daarbij melden gebruikers van de S9 aan DroidApp dat de toestellen ook stabiliteitsverbeteringen krijgt, maar welke dit precies zijn, is onduidelijk. Overigens blijft de beveiliging op security patch juni 2018 staan, ook is er zogenoemde AVG informatie toegevoegd, wat betrekking heeft op de nieuwe privacywetgeving.

De update wordt gefaseerd uitgerold naar de exemplaren van de Galaxy S9. Je krijgt een melding op je toestel zodra de update beschikbaar is. Wil je nog meer uit je Samsung Galaxy S9 of S9+ halen, raadpleeg dan het overzicht met Galaxy S9 tips.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel