Samsung Galaxy S9 en S9+ krijgen beveiligingsupdate juni 2018

Samsung rolt voor de Galaxy S9-serie een nieuwe update uit. Het was even wachten voor de bezitters van de S9 en S9+, maar beveiligingsupdate juni 2018 is vanaf nu beschikbaar. Deze update dicht een aantal kwetsbaarheden in Android.

Beveiligingsupdate juni voor Galaxy S9

Op de valreep heeft Samsung in Nederland de beveiligingsupdate van juni 2018 beschikbaar gesteld voor de Samsung Galaxy S9 en S9+. Beide toestellen krijgen de update vanaf nu, die een grootte heeft van circa 66 MB.

Google gaf de update begin deze maand vrij en dicht ruim 50 kwetsbaarheden. Samsung zelf heeft ook nog enkele patches toegevoegd, specifiek voor haar toestellen. Overigens zijn niet alle patches voor ieder toestel geschikt. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de processor en bepaalde andere hardware.

Samsung Galaxy S9 beveiligingsupdate juni 2018

De update wordt OTA, dus via het toestel aangeboden. Zodra de update voor je Galaxy S9 en S9+ beschikbaar is, ontvang je hiervan een notificatie op je telefoon. Het kan even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is.

Meer informatie

Wil je alles uit je telefoon halen, raadpleeg dan ons interessante overzicht met de beste Galaxy S9 tips. Ook kun je alle informatie vinden via onderstaande buttons op de toestelpagina’s van de S9 en S9+.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel