Gboard 7.0.8 brengt slimme tool voor zoeken gif’jes en emoji; en meer verbeteringen

Google heeft haar toetsenbord-app voorzien van een update. In de afgelopen weken werd Gboard 7.0 getest middels beta-versies, nu is de stabiele app geüpdatet. Hierbij is Gboard 7.0.8 voorzien van veel verbeteringen waaronder een nieuwe zoekfunctie voor gif’jes, stickers en meer.

Gboard 7.0.8

In de Google Play Store is een update verschenen voor toetsenbord-app Gboard. De applicatie is eigendom van Google en in de afgelopen tijd werd Gboard 7.0 Beta getest. In deze versie zagen we de wijzigingen die nu breed zijn doorgevoerd. Als eerst is het nu mogelijk om suggesties te krijgen van e-mailadressen. Zo hoef je deze niet meer helemaal uit te typen.

Gboard 7.0.8

Daarbij is er de slimmere zoekfunctie. Deze laat je nog sneller zoeken naar emoji, stickers en gif’jes. Wanneer je zoekt naar een trefwoord wordt het scherm gesplitst in drieën waarbij je de relevante stickers, gif’jes en emoji met dat onderwerp naast elkaar ziet staan. Tevens is er nu ondersteuning voor de Chinese en Koreaanse taal met Gboard 7.0.8.

De update wordt vanaf nu (gefaseerd) uitgerold via de Google Play Store. Je kunt de app direct downloaden via onderstaande button.

Gboard: het Google-toetsenbord
Gboard: het Google-toetsenbord
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel