Nieuwe bronnen: geen vingerafdrukscanner in scherm voor Galaxy S9

Nieuwe bronnen melden zich met informatie over de Samsung Galaxy S9. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde bron krijgt de Galaxy S9 inderdaad geen vingerafdrukscanner onder het scherm.

Vingerafdrukscanner bij Galaxy S9

We zijn in de afgelopen tijd al meerdere dingen te weten gekomen over de Samsung Galaxy S9, dit terwijl we van het toestel zelf nog niets gezien hebben. Nu meldt de Koreaanse krant The Investor, dat de S9 geen vingerafdrukscanner in het scherm zal hebben. Dit staat in lijn met eerder verschenen berichten.

Al enige tijd probeert Samsung nieuwe technologieën uit voor de plaatsing van de vingerafdrukscanner. Het zou echter niet gelukt zijn om voor de release van de S9 dit onder het scherm te verwerken. Bij smalle schermranden blijft er nauwelijks meer ruimte over voor sensoren en andere elementen.

Samsung Galaxy S9 vingerafdrukscanner

In oktober zou volgens de bron de definitieve knoop door Samsung zijn doorgehakt voor het bepalen van de specificaties. Volgende maand, in december, zal Samsung beginnen met de productie van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Volgens eerdere berichten zou de Samsung Galaxy Note 9 wel een vingerafdrukscanner onder het scherm krijgen.

De smartphone zal uitgebracht worden in twee varianten, maar zal vermoedelijk toch vrij veel weg hebben van de Samsung Galaxy S8. We verwachten zelf dat het toestel in ieder geval een waterdichte behuizing krijgt, dunne schermranden, een dual-camera en natuurlijk weer draadloos opladen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel