Runtastic brengt gezonde kook-app ‘Runtasty’ uit voor Android

Runtastic is een bekende applicatie die je helpt bij het sporten en bewegen. Voor zowel Android als iOS heeft de ontwikkelaar nu een nieuwe kook-app uitgebracht; Runtasty. In de app vind je verschillende gezonde recepten en uitgebreide kookhulp.

Runtasty

Runtasty is een applicatie die je toegang geeft tot een aanbod van gezonde recepten. Echter krijg je die toegang pas nadat je je hebt aangemeld met een account, via Facebook of via Google+. De vormgeving van de applicatie ziet er erg netjes uit en in ons land is de app beschikbaar in de Engelse taal. Niet alleen vind je uitgebreide, gezonden recepten; je vindt ook verschillende How-to video’s. Hoe snij je een ui, en hoe zet je het mes in een avocado?

Volgens Runtasty zijn de recepten door diëtisten goedgekeurd. Je kunt ook gebruik maken van de zoekfunctie waarbij je filters kunt aangeven zoals gluten-vrij, vegetariër en vrij van zuivel. De recepten worden stap voor stap uitgelegd en er is ook een video aanwezig voor de uitleg. Daarbij zie je direct de voedingswaarden van een gerecht en kun je recepten opslaan voor later.

De Runtasty app is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel