GoEuro lanceert handige reisplanner-app voor Europa

GoEuro heeft vandaag het startschot gegeven voor de GoEuro-app in Nederland. De applicatie maakt het mogelijk om een reis te plannen met verschillende vervoersmiddelen door heel Europa. Een handige app met potentie.

GoEuro app

GoEuro heeft de reisapplicatie vandaag ook beschikbaar gemaakt voor de Nederlandse markt. Met GoEuro kan je je reis plannen door heel Europa met de trein, bus of met het vliegtuig. Momenteel is GoEuro actief in zeven verschillende landen en het hoofdkantoor bevindt zich in Berlijn.

GoEuro app

Om van A naar B te komen in Nederland heb je verschillende openbaar vervoer apps, maar voor de reizen binnen Europa is er nu de GoEuro App. Je ziet in een oogopslag welke reismogelijkheid er het goedkoopst is en welke het snelste. Daarbij is de applicatie ook nog eens strak vormgegeven in Material Design.

GoEuro app

Je kiest in de app de heen- en terugreis. Van zowel de bus-, trein- als van vliegtuigmaatschappijen worden de verschillende prijzen getoond met daarbij ook de tijden. Vanuit de applicatie kan je ook direct de tickets voor de trein, bus of het vliegtuig boeken. GoEuro is een zoekmachine en routeplanner in één.

GoEuro app

Via de onderstaande button kan de GoEuro app gratis gedownload worden uit de Play Store.

Omio: Trein, bus en vlucht
Omio: Trein, bus en vlucht
Ontwikkelaar: Omio
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel