Google Agenda app: designverbeteringen en sneller agenda-item toevoegen

Er is een server-side update uitgevoerd voor Google Agenda. De Android-app heeft daarbij een erg nuttige verbetering gekregen waarbij je nog sneller een afspraak in je agenda kunt zetten.

Google Agenda app verbeterd

In de Google Agenda-app zien we verschillende verbeteringen. Het is vanaf nu mogelijk om sneller een agenda-item op te slaan. Wanneer je op een tijd tikt op een dag, schuift er vanzelf een venster uit waarna je direct kunt beginnen met het invoeren van de afspraak. Voorheen moest je nog een keer tikken op de plus-knop. Nu hoeft dat dus niet meer en veeg je het scherm gewoon naar boven.

Google Agenda design

Eenmaal in het invoer-scherm, zien we ook verschillende veranderingen. Het oogt net wat moderner, wat we vooral terugzien bij de andere genodigden. De namen werden eerder heel simpel op een rij getoond, dat is nu anders. De verschillende namen worden voorzien van een kleurtje.

Het lijkt erop dat Google nog niet iedereen heeft voorzien van de nieuwe designwijziging. Op het ene toestel zien we het wel, op het andere toestel niet.

Google Agenda
Google Agenda
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel