Google Agenda suggereert Google Maps-locaties bij nieuwe gebeurtenis

Google heeft Google Agenda, ook wel bekend als Google Calendar, een update gegeven. De update van Google Agenda geeft locatie suggesties bij het aanmaken van een nieuwe gebeurtenis. Google Agenda maakt hiervoor gebruik van locaties uit Google Maps en je huidige positie.

Vandaag is voor Google Agenda een update uitgebracht met daarin nieuwe functionaliteit voor het invoeren van een locatie. Wanneer een nieuwe afspraak wordt aangemaakt vult Google Agenda de locaties aan, die zich in de buurt bevinden. De suggesties voor het toevoegen van locaties was al langere tijd beschikbaar in de webversie van Google Agenda.

http://www.androidpolice.com/2014/04/16/google-calendar-for-android-finally-suggests-locations-of-nearby-places-and-lets-you-join-video-calls-in-hangouts-apk-download/
Google Agenda met locatie suggesties (Bron)

 

Tot voor kort werden via de Google Agenda applicatie enkel de suggesties getoond van adressen uit de contactpersonenlijst. De auto-complete functie voor het toevoegen van de locatie is te vinden in de nieuwste versie van Google Agenda, die vanaf nu gefaseerd wordt uitgerold.

Google Agenda is gratis te downloaden uit de Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel