Google Allo krijgt geanimeerde emoji en zoekfunctie GIF-afbeeldingen

Google heeft haar chatapplicatie Google Allo van een update voorzien. Vanaf nu is het mogelijk om in Allo te zoeken naar GIF afbeeldingen en je kunt geanimeerde emoji sturen naar je contacten. Ook de Assistant in Allo kun je nog sneller bereiken.

Google Allo maakt chatten leuker

Het is nu mogelijk om in Google Allo bewegende GIF afbeeldingen te sturen. Met een nieuw commando kun je een willekeurige GIF afbeelding sturen over een onderwerp. Dit doe je door je bericht te beginnen met @lucky gevolgd door een zin of een woord.

Google heeft de emoji onderhanden genomen, sommige emoji kunnen nu ook bewegen. Om van de geanimeerde emoji gebruik te maken moet je de verzenden knop ingedrukt houden en de emoji vergroten. Vanaf een bepaalde grootte zal de emoji gaan bewegen. De geanimeerde emoji werkt bij 10 emoji waaronder deze: , , , , of .

In het veld waar je je bericht kunt typen is een snelkoppeling opgenomen naar de Google Assistant. Zo kun je nog sneller vragen stellen aan Google. De Google Allo update is te vinden in de Google Play Store.

Google Allo
Google Allo
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel