Google Allo laat gebruikers persoonlijke stickers maken met selfie

De chat-app en assistent Google Allo heeft een interessante feature gekregen, je kunt op basis van een eigen selfie persoonlijke stickers maken. Stickers worden automatisch gegenereerd en kun je later nog aanpassen.

Selfies als sticker in Allo

Vrijwel iedere smartphone heeft tegenwoordig een camera aan de voorkant, om mee te videobellen of om selfies te maken. Maar je kunt nu ook meer doen met die camera aan de voorzijde. Chat-app Allo van Google laat je een selfie maken en maakt daarmee een persoonlijk sticker pakket.

Google Allo selfie stickers

Met de stickers is het niet langer nodig om selfies naar je vrienden te sturen en kun je gewoon een persoonlijke sticker sturen. Na het nemen van een selfie stuurt Google je een persoonlijk sticker pakket in de app. Ben je niet blij met het resultaat dan kun je zelf de stickers aanpassen totdat je tevreden bent.

Google Allo selfie stickers

Android gebruikers kunnen meteen aan de slag met de persoonlijke stickers, mits je de bijbehorende update,versie 11, gedownload hebt. Voor Apple iOS gebruikers zit de functionaliteit er aan te komen.

Google Allo
Google Allo
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel