Google Chromecast vanaf 5 mei verkrijgbaar bij webwinkels

De Google Chromecast zal vanaf 5 mei 2014 niet meer alleen via de Google Play Store verkrijgbaar zijn. Nederlandse webwinkels zullen vanaf deze datum de mediaspeler ook gaan verkopen. 

De Google Chromecast kan vanaf 5 mei ook bij diverse Nederlandse webwinkels aangeschaft kunnen worden. De HDMI-stick van Google is sinds 19 maart officieel in Nederland te verkrijgen, via de Play Store van Google. Begin april werd bekend dat de Google Chromecast als warme broodjes over de toonbank gaat.

Google Chromecast

Webwinkel Coolblue levert de Chromecast voor 37,99 euro en biedt de mogelijkheid tot het pre-orderen van de stick. Bol.com heeft eveneens de mogelijkheid tot het pre-orderen van de Google Chromecast, voor hetzelfde bedrag. Verwacht wordt dat andere webwinkels binnenkort de Google Chromecast ook aan hun assortiment zullen toevoegen.

Wil je alvast weten wat je allemaal met de Chromecast kan, of heb je hem al, en wil je meer uit je Google Chromecast halen? Bekijk hier dan de 16 applicaties om meer uit je Chromecast te halen.

Lees ook

Reageer op dit artikel