Google Dialer: niet alleen meer voor Nexus-smartphone [update]

Google Dialer, in Nederland beter bekend als ‘Google Telefoon’, is niet langer meer alleen voor Nexus-toestellen beschikbaar. De in Material Design vormgegeven dialer werkt nu ook op andere Android-smartphones.

Google Dialer

De app Google Dialer wordt standaard meegeleverd op Nexus-smartphones. De telefoon-app valt op door het gebruik van Material Design en geeft je toegang tot je contacten en natuurlijk de ‘kiezer’. Ook kan je nieuwe contacten toevoegen, waarbij je stiekem weer doorgestuurd wordt naar de systeem-app.

Houd er rekening mee dat Google Telefoon, zoals de app in het Nederlands wordt genoemd, niet op iedere Android-smartphone werkt. De app werkt in ieder geval op de LG G4 op onze redactie. Op de Honor 5X kan de app niet geïnstalleerd worden. Mocht je willen weten of de Dialer van Google wat voor jou is, download dan de app via onderstaande button uit de Google Play Store. De app verscheen eerder al eens voor andere Android-smartphones, maar werd toen vrij snel daarna weer alleen beschikbaar voor Nexus.

Update 15-05-2016, 09.22 uur: Google heeft met een update de applicatie weer onbruikbaar gemaakt voor andere gebruikers. Vreemd genoeg is de app weer alleen geschikt voor degenen met een Nexus-smartphone.

Telefoon van Google
Telefoon van Google
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel