Google+ en Google Foto’s-app krijgen update (+ APK)

Google heeft een update uitgebracht voor de Google+-applicatie. Eigenlijk komt de update onverwacht, maar dat maakt de update niet minder nieuwswaardig. De update heeft meer Material Design meegekregen, maar er is meer!

Het sociale netwerk Google+ heeft een update ontvangen. De update van Google+ naar versie 4.6 is een update die volgt op de eerder uitgebrachte update naar versie 4.4, die eind mei uitkwam.

Google+
Oud (boven) Nieuw (onder)

Google+ 4.6 heeft enkele aanpassingen qua kleuren; de kleur rood is namelijk iets lichter, en de sneltoets om berichten te schrijven is nu rood in plaats van wit. In de nieuwe versie van Google+ zijn verder de icoontjes wat gewijzigd en is de app net wat meer bij de tijd.

Google Foto’s

De galerij-app Google Foto’s is ook onderworpen aan een update. De Google+ applicatie is verweven met de Google Photos app. De vormgeving van de interface is ook moderner, waaronder de terug-toets kennen we uit Android L. In Google Foto’s is ook een snellere manier gerealiseerd om snel een diapresentatie of reisverslag te maken middels Google Stories met Auto Awesome.

De update voor de Google+ en Google Foto’s applicatie wordt gefaseerd uitgerold. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, dan kan je hier de APK van Google+ 4.6 downloaden.

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige Play Store versie van de applicatie, de app gewoon updates ontvangen.

Currents
Currents
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

via

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel