Google brengt Family Link uit in Nederland: beheer de smartphone van je kinderen

Met Google Family Link kunnen ouders, via een app, een Google-account beheren voor hun kinderen. De dienst is vanaf nu ook beschikbaar in Europese landen, waaronder in Nederland en België. Ideaal voor kinderen die al vroeg handig zijn met smartphones en tablets.

Google Family Link

Vorig jaar maart kwam Google met Family Link. Hierbij kunnen ouders de smartphone en het Google-account van hun kinderen beheren. De dienst is vanaf nu ook beschikbaar in Nederland en België. Officieel moet je om voor een Google-account in aanmerking te komen, ouder zijn dan 13 jaar. Met Family Link kun je voor je kinderen een Google-account aanmaken en dus beheren.

Wanneer je kind een bepaalde applicatie wilt downloaden, dan moet je als ouder zijnde hier eerst goedkeuring voor geven. Dit kan gewoon via de Google Family Link app. Daarbij kan ook een limiet ingesteld worden tot hoe laat de smartphone of tablet gebruikt mag worden. De ouder moet zich verifiëren met een betaling, maar deze bedraagt 0,00 eurocent en is dus puur informeer bedoeld.

De Google Family Link app kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Google Family Link
Google Family Link
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel