Google Foto’s introduceert nieuwe functie voor Herinneringen: dit kun je ermee

Google Foto’s is een belangrijke toepassing voor het beheren van je foto’s. Het gaat om zowel offline als online foto’s. Met de nieuwe functie genaamd Cinematic Photos wordt een extra dimensie toegevoegd aan je herinneringen.

Cinematic Photos in Google Foto’s

Er wordt een nieuwe functie verspreid naar de foto-applicatie van Google zelf. De Google Foto’s app krijgt na de update de functie ‘Cinematic Photos’. Middels deze functie kan een soort van 3D-laag over een foto gelegd worden, die een extra dimensie toevoegt aan de foto. Middels machine learning wordt de diepte van een afbeelding voorspeld, waarna de 3D-weergave getoond wordt. Vervolgens zorgt een virtuele camera voor een zogenaamd soepel pan-effect.

Google Foto's Cinematic Photos

Een andere nieuwe functie die geactiveerd wordt, heeft ook te maken met de herinneringen. Google voegt hiervoor nieuwe collages toe die uitgerold worden. Deze kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met je bakkunsten, van je wandeling of andere activiteiten die je hebt vastgelegd.

De functies worden vanaf nu uitgerold, maar Google kennende kan dit even duren. De uitrol zal in de komende weken plaatsvinden.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel