Google Foto’s krijgt waardevolle Suggested Actions functie

Google heeft zojuist tijdens Google I/O een nieuwe functie aangekondigd voor Google Foto’s. Met de nieuwe feature genaamd ‘Suggested Actions’, gaat Google relevante acties voorstellen bij het bekijken van je foto’s.

Suggested Actions in Google Foto’s

De Google Foto’s app wordt beetje bij beetje steeds beter. Zojuist heeft Google een nieuwe feature aangekondigd waarmee gebruikers snelle acties voorgesteld krijgen, op basis van de foto’s die zij bekijken; Suggested Actions.

Een voorbeeld is dat een foto van een document bekeken wordt. Vervolgens kan er direct een uitsnede gemaakt worden en zo een duidelijke scan opgeslagen worden van het document. Tevens kan bij het bekijken van een foto met een persoon, een suggestie gegeven worden of je die foto met diegene wilt delen.

Middels Ai (kunstmatige intelligentie) kan ook herkend worden dat een foto van vroeger opgeslagen is. Hier kunnen bijvoorbeeld de kleuren en verzadiging op aangepast worden. Tevens kan de technologie bepalen of een foto wellicht beter tot zijn recht komt in zwart-wit. Echter is het nog meer bijzonder dat Google zelfs zwart-wit foto’s in kan kleuren.

De functie wordt in de komende maanden naar de gebruikers uitgerold.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel