Google Home Hub: slimme assistent met scherm laat zich zien

Een nieuw lek duidt op de komst van een assistent met een 7 inch scherm, het product zou de naam Google Home Hub dragen. Het apparaat lijkt een kruising te zijn tussen een Chromebook en een Home luidspreker.

Google Home Hub lekt uit

De website MySmartPrice claimt dat het renders en afbeeldingen van de specificaties in handen heeft gekregen van het niet aangekondigde product. Aan de voorzijde is duidelijk het 7 inch display te zien met een voor Google producten herkenbare interface. Aan de achterzijde is het luidspreker gedeelte te vinden met een subtiel Google beeldmerk.

Google Home Hub voorkant

Aan de achterzijde is ook een knop te vinden waarmee de microfoon geblokkeerd kan worden. Het apparaat zou verder beschikken over 2.4/5GHz WiFi en Bluetooth ondersteuning. Het geheel is met 480 gram bijzonder licht. De prijs van deze assistent wordt niet duidelijk, een andere bron claimt dat het apparaat 149 dollar zal gaan kosten. Het kan zijn dat de informatie over de Home Hub inmiddels alweer achterhaald is en dat Google volgende maand met andere specificaties of design komt.

Google Home Hub achterkant

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel