Google Home Hub komt naar Europa: als eerst in Duitsland

Google zal het assortiment van haar slimme apparaten verder uitbreiden in Europa. Waar we in Nederland eindelijk sinds eind oktober de Google Home kunnen aanschaffen, kan Duitsland zich voorbereiden op de komst van de Google Home Hub.

Google Home Hub naar Duitsland

Google presenteerde begin oktober op het Made by Google-event haar nieuwe Google Home Hub. De slimme assistent helpt je niet alleen middels antwoorden via stem, maar ook met een scherm erbij. Tevens kun je de visuele assistent gebruiken om snel informatie te krijgen over bijvoorbeeld je reistijd, agenda-items en dergelijke. Je kunt de Hub ook gebruiken als fotolijstje en tijdens het koken.

De Google Home Hub komt voorlopig alleen beschikbaar in Amerika en Australië voor 149 dollar, zo werd tijdens de aankondiging bekend. Toch is er goed nieuws voor de Europese liefhebbers van het apparaat. Google zou namelijk het apparaat ook in Europa uit willen brengen. Dit zal echter helaas niet meer dit jaar gebeuren, zo melden de Duitse collega’s van Mobiflip.

Google Home Hub

In 2019 zou de Google Home Hub uitgebracht moeten worden in Duitsland. Dat is een flinke tijdspanne, want een specifieker termijn wordt niet gegeven door Google. Of daarmee het apparaat ook naar Nederland komt is niet bekend. Verschillende andere Europese landen lijken voor Google interessanter te zijn; zo komt bijvoorbeeld de Pixel 3 en Pixel 3 XL ook niet officieel naar Nederland. Het is ook nog niet bekend of de Google Home Hub, als hij eenmaal in Duitsland te koop is, ook direct met de Nederlandse taal overweg kan.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel