Google Home Mini vandaag voor 39,95 euro te koop

De Google Home Mini zal nog dit jaar officieel uitgebracht worden in ons land. We moeten hier nog wel even op wachten. Nu kun je met 20 euro voordeel de Google Home Mini aanschaffen, dan heb je die vast in huis.

Google Home Mini met voordeel

De Google Home Mini is een compactere variant van de Google Home, een compacte assistent die een prima plek verdient in je huis. Je kunt vragen stellen aan het apparaat en hier direct antwoord op krijgen. Hoe hoog is de Eiffeltoren? Hoe lang is de rit naar Berlijn?

Daarbij kun je de Home Mini taken laten uitvoeren zoals het starten van muziek (via bijvoorbeeld YouTube of Spotify), het zetten van een wekker of het laten voorlezen van de weersvoorspelling. De assistent geeft ook informatie over de verkeersinformatie, het laatste nieuws en eventueel kun je ervoor zorgen dat content direct gecast wordt naar de Chromecast.

Google Home Mini

Gisteren schreven we dat de Google Home en Home Mini dit jaar definitief naar Nederland komen. Het is goed te weten dat de apparaten nog niet werken in de Nederlandse taal, maar dit zal binnenkort veranderen. De eerste testen (en screenshots) zijn al begonnen. Wel kun je het apparaat in het Engels gebruiken.

Via iBood kun je alleen vandaag voor een bedrag van 39,95 euro de Home Mini speaker aanschaffen. Hierbij kun je kiezen uit twee kleuren. Wel betaal je eenmalig nog 5,95 euro aan verzendkosten. De Google Home Mini kun je met korting bestellen via deze link.

Lees ook: 7 beste Android-smartphones tot 300 euro (05/2018)

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel