Sundar Pichai: Google I/O 2016 wordt gehouden van 18 tot en met 20 mei

Google heeft de data bekend gemaakt voor Google I/O 2016. De locatie is verplaatst naar Mountain View en niet langer meer in San Francisco. De ontwikkelaarsconferentie wordt ieder jaar gehouden en naar verwachting zullen we de eerste aanwijzingen gaan zien voor Android N.

Google I/O 2016

Sundar Pichai, CEO bij Google heeft zojuist bekend gemaakt dat van 18 tot en met 20 mei 2016 Google I/O zal plaatsvinden. De locatie is in Mountain View en niet zoals eerder in San Francisco. De nieuwe locatie is in de buurt van waar het tien jaar geleden allemaal begon. In Mountain View zitten verschillende grote bedrijven, waaronder Google. Tijdens Google I/O 2016 doet Google een boekje open met de nieuwe diensten, updates en voortgang. De conferentie is vooral bedoeld voor ontwikkelaars maar ook wij krijgen met Google I/O een blik in de toekomst.

Sundar Pichai op Google I/O 2014

Android N

Naar verwachting zullen we net als bij eerdere edities van Google I/O een voorproefje krijgen van de nieuwe Android-versie. In dit geval zal het gaan om Android 7.0 N. Voor welke lekkernij deze keer de letter staat, krijgen we waarschijnlijk pas over een aantal maanden te horen. Mijn verwachting is Nougat, maar er gaan ook al verschillende andere berichten rond die spreken over Android 7.0 Nutella. Tot op de dag van vandaag is er nog niks over duidelijk. Wel weten we dat Android N zal beschikken over multi-window.

DroidApp zal tijdens Google I/O 2016 je uiteraard op de hoogte houden van alle gebeurtenissen en aankondigingen.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel